Vitalis richt zich op de particuliere markt

19 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

"We spelen met ons assortiment in op de toenemende behoefte aan scootmobielen, rollators, sta-op stoelen, trapliften, hoog/laag bedden en aanverwante artikelen", vertelt Menno. "Daarnaast kunnen de mensen hier terecht voor onder andere een (elektrisch aangedreven) rolstoel op maat, trippelstoelen, fitnessapparatuur en aangepaste fietsen. Het is eigenlijk teveel om op te noemen en daarom verwijs ik graag naar onze website www.vitalis.nl."

SLIEDRECHT - In een ruim pand aan de Leeghwaterstraat 31 is sinds 1 oktober Vitalis gevestigd. Het bedrijf levert comfort- en mobiliteitsartikelen op maat en richt zich op de particuliere markt. "Wij kunnen eraan bijdragen dat mensen hun zelfstandigheid zo lang mogelijk kunnen behouden", aldus adviseur Menno Schreiber. "Iedereen is van harte welkom in onze showroom, maar het is ook mogelijk om een thuisdemonstratie te verzorgen."

In de showroom staan scootmobielen in een 3- en 4-wielsuitvoering in verschillende prijsklassen. Uiteraard is het mogelijk om een proefrit te maken. "We verkopen de kwaliteitsmerken Life & Mobility en Handicare", vervolgt Menno zijn uitleg. "Wij leveren rollators voor iedereen en ieder moment, die helemaal aan de houding en lengte van de gebruiker worden aangepast. De lichtgewicht rollators van Travixx ziijn exclusief bij Vitalis verkrijgbaar en leverbaar in verschillende kleuren. Zij zijn te koop in vier hoogtematen die op hun beurt ook weer in hoogte verstelbaar zijn. De rollators zijn opvouwbaar en daardoor gemakkelijk te transporteren. Zij zijn bovendien compleet uitgerust met een stokhouder, tas en rugleuning."

"Wie bij Vitalis een Fitform sta-op stoel aanschaft is verzekerd van een gezonde, ergonomisch verantwoorde en comfortabele zithouding. Deze stoelen (van Nederlandse makelij) worden helemaal op maat gemaakt. De klant kan tevens bij ons terecht voor een scala aan hoog/laagbedden. Het is ook mogelijk om deze bedden te huren. In onze showroom staat een voorbeeldopstelling. Vitalis kan bovendien voor ieder huis een traplift leveren, die veilig, betrouwbaar en geluidloos is. Het is belangrijk om te weten dat de aanschafprijs van een groot aantal artikelen tot en met 31 december van dit jaar nog fiscaal aftrekbaar is."

Vitalis levert ook aan zorgprofessionals en paramedici, maar richt zich in Sliedrecht met name op de levering aan particulieren. "De mensen kunnen bij ons terecht voor een deskundig en betrouwbaar advies op maat en een hoge servicegraad. De bestelde artikelen worden afgeleverd door onze eigen bezorgdienst", meldt Menno tot besluit. "Daarnaast heeft Vitalis een eigen serviceafdeling. Het bedrijf is ISO9001 en Revakeur gecertificeerd en CBW erkend. Mensen kunnen met hun vragen terecht bij de adviseurs van Vitalis. Het telefoonnummer is 088-8480000."

advertentie
advertentie