Sint en Kerst bij Helena

21 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Bij Helena is het in de winkel een drukte van belang: afgelopen periode zijn er veel nieuwe producten binnen gekomen, meldt Marleen Beyer, eigenaresse van Helena. Er is een heel nieuwe groep producten bijgekomen in de Mediterrane sfeer: Olijfolie, azijnen, tapas producten, bruschettta mixen en bijbehorende producten. "De olijfolie en azijnen tappen wij zelf, zodat de klant eerst kan proeven wat ze koopt en vervolgens een mooi flesje uitzoeken waar wij de olijfolie en azijnen in tappen. Dit is van het begin af aan een succes", zegt Marleen Beyer, "omdat onze klanten het leuk vinden en lekker voor henzelf, maar ook om cadeau te geven. Wij verkopen inmiddels tien soorten olijfolie en azijnen, waaronder een aantal speciale soorten. De olijfolie behoort tot de absolute top en is van handgeplukte olijven, wat een garantie geeft voor topkwaliteit. Uiteraard maken we van deze producten ook graag een cadeau voor u."

Ook zijn de Sinterklaasartikelen in de winkel gearriveerd, waaronder de Droste letters en de mooi opgespoten luxe chocoladeletters van onze chocolatier. Ook hebben wij een snijvarken van marsepein voor een lekker stukje echte kwaliteit. De collectie is groot, want wij willen ons onderscheiden met kwaliteit, maar ook met veel keus en producten die je nergens meer ziet, zoals suikerbeesten en slagroom borstplaat. Uiteraard ontbreken de kruidnoten en pepernoten niet. Deze pepernoten halen wij bij een speciale bakkerij en zijn van een voortreffelijke kwaliteit."

Ondertussen komen ook al producten voor de kerst binnen en deze staan hier en daar al in de winkel. "Ook de kerstpakketten verkopen wij in de wijde omtrek, met een grote keuze van de inmiddels ruim 750 artikelen uit onze winkel. De pakketten kunnen naar eigen keus samengesteld worden en door onze grote collectie producten is er voor elk wat wils. Op onze nieuwe webshop staat inmiddels een grote eigen collectie kerstpakketten, maar ook leuke Sinterklaaspakketten."

Deze webshop is nieuw en is een 'logisch vervolg op onze website die inmiddels alweer twee jaar in de lucht is.' "De klanten kunnen zich hier op het gemak oriënteren en ideeën opdoen of gelijk bestellen. Op het moment staan er ruim 450 producten op en de komende tijd hopen we al onze producten op de webshop te zetten. Onze collectie thee en koffie is inmiddels compleet en met 150 soorten thee en 20 soorten koffie zijn we een echte specialist op dit gebied en velen weten inmiddels onze winkel te vinden."

Helena is te vinden aan de Kerkbuurt 75. Meer informatie: 0184-420500, www.helenasliedrecht.nl.

advertentie
advertentie