Serieuze test mannen Sliedrecht Sport

23 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

De selectie van coach Tim Oskam kende een voortvarende start van het seizoen met overwinningen op Apollo 8, Twente'05, Haaglanden en aartsrivaal Next Volley Dordrecht. Sliedrecht Sport verraste door met veel spelvreugde, ambitie en inzet te spelen, hetgeen resulteerde in de optimale oogst van 12 punten uit 4 wedstrijden.

SLIEDRECHT - Met het bekerprogramma op de agenda konden de mannen van Sliedrecht Sport genieten van een vrij weekeinde en zich verder voorbereiden op de topper van a.s. zaterdag wanneer Cito vanuit Zeist naar de Stoep komt.

Ook voor zaterdag zijn de verwachtingen hooggespannen, ondanks men zich bewust is van het feit, dat Cito de tot dusver zwaarste tegenstander zal blijken te zijn. Coach Paul v.d. Ven beschikt over een brede, ervaren selectie die met 3 zeges uit 4 wedstrijden ook een verrassende goede start kende. Het team uit Zeist kon de sprong vanuit de eerste- naar de topdivisie maken, toen zowel kampioen Particolare DS alsmede ook Compaen bedankten voor promotie. Tot dusver is Cito een waardige vertegenwoordiger op topdivisie niveau, dat er zeker in De Stoep voor de volle 100% voor zal gaan, aanvang 20.00 uur.

advertentie
advertentie