Proeven en bewegen tijdens eerste Rivas-pashouderdag

24 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

REGIO - Op zaterdag 9 november vindt de eerste Rivas-pashouderdag plaats. Een evenement waarop jong en oud kennis kan maken met of direct kan profiteren van diverse pashoudervoordelen. In De Lockhorst in Sliedrecht zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur diverse activiteiten, leuke aanbiedingen, demonstraties en proeverijen. De toegang is voor iedereen gratis.

Rivas-pashouders kunnen het hele jaar door profiteren van een aantal voordelen, waaronder korting op verzekeringen, bij zwembaden en sportscholen en in winkels en restaurants. Naast Rivas zijn onder andere Annet Flowers, Compassion massagetherapie & coaching, Haarwerkstudio Petra van de Laar en Rituals op de pashouderdag aanwezig. Bezoekers kunnen bij veel van deze organisaties gebruikmaken van een speciale beurskorting.

Ook op het gebied van beweging, voeding en ontspanning is er veel te doen op de pashouderdag. Bezoekers krijgen bij de diëtist of ergotherapeut van Rivas een deskundig en persoonlijk voedings- of beweegadvies. Bij de Fitzuil kunnen bezoekers hun hartslag, bloeddruk, gewicht, Body Mass Index (BMI) en vetpercentage laten meten. Desgewenst geeft de diëtist een toelichting en advies voor een gezonde leefstijl.

Voor de zekerheid even de fiets of rollator na laten kijken? Het kan gratis bij de monteurs van FietsNED. Dit netwerk van mobiele fietsmakers helpt bij pech onderweg: aan fiets, rollator, rolstoel, scootmobiel of e-bike. Naast de gratis fiets- of rollatorkeuring is het ook mogelijk om direct een pechpas aan te vragen. Rivas-pashouders ontvangen daarop 6% korting. Bezoekers die meer informatie willen over (de aanschaf van) rollators kunnen diverse modellen bekijken en proberen bij de stand van de Rivas Leef&-gezondheidswinkel.

Ook aan de allerkleinste bezoekers van de pashouderdag is gedacht. De kinderen kunnen cakes versieren, zich laten schminken of hun haar laten vlechten. Bovendien staat de fotograaf van Trots op je buik! klaar om baby's (en kinderen) op de foto te zetten. Ook zwangere vrouwen kunnen hier een foto van hun buik laten maken.

De Rivas-pashouderdag vindt plaats op zaterdag 9 november van 10.00 tot 16.00 uur in Partycentrum De Lockhorst aan de Sportlaan 1 in Sliedrecht. De toegang is gratis en zowel pashouders als niet-pashouders zijn van harte welkom. Niet-pashouders kunnen op de dag zelf eventueel de Rivas Voordeelpas aanvragen en direct gebruikmaken van de voordelen. Zij ontvangen de Voordeelpas dan voor de rest van 2013 gratis. Rivas-pashouders ontvangen op vertoon van hun pas een leuke attentie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie