Sluimer heeft een Ecco shop in shop

25 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In een ruim pand op het adres Burg. Winklerplein 18 is sinds vier jaar Sluimer Schoenen en Lederwaren gevestigd. De zaak biedt plaats aan een fraaie collectie dames- en herenschoenen, pantoffels, tassen en klein lederwaren. Sinds kort is in het pand een Ecco shop in shop gevestigd met een ruime keuze in dames- herenschoenen en -boots. Bedrijfsleidster Helma Boon-Sluimer vertelde over de nieuwste trends.

De winkel staat momenteel in het teken van de najaarscollectie waarin de kleuren zwart, cognac en bordeaux een belangrijke plaats innemen. Hiermee wordt ingespeeld op de actuele kledingtrends. Het modebeeld wordt komende winter bepaald door laarzen in verschillende lengten, maar vooral korte laarsjes zijn dé trend. "We verkopen damesschoenen van de jongere merken Esprit, SPM en Marco Tozzi, maar ook comfortschoenen met uitneembaar voetbed van Helioform", vertelt Helma. "Laatstgenoemd merk is net als Gabor en Jenny leverbaar in verschillende breedtematen. Ook de Ecco dames collectie is van topkwaliteit en biedt de draagster door de aangespoten zoolunit een perfect loopcomfort! Van het merk Caprice hebben we een mooie collectie, van soepel leer vervaardigde, lange en korte laarzen."

"De heren kunnen bij ons onder andere terecht voor de merken Ecco, Clarks en Bugatti. Nieuw in onze zaak is de Australian collectie die vooral het jongere publiek aanspreekt. Komende winter zien we veel boots die zowel in een sportieve als geklede uitvoering verkrijgbaar zijn. Ze kunnen dus zowel onder een kostuum als onder een sportieve jeans worden gedragen. De komst van de Ecco shop in shop, die een plek achter in de zaak heeft gekregen, heeft ons de mogelijkheid geboden om de collectie van dit kwaliteitsmerk aanzienlijk uit te breiden."

"Graag wil ik de aandacht vestigen op onze collectie pantoffels en muilen die recent is uitgebreid met het merk Warmbat. De verschillende modellen zijn gemaakt van double faced sheepskin; dat wil zeggen dat de buitenzijde van suède en de wol aan de binnenzijde uit één en dezelfde Merino schapenvacht bestaan. Uiteraard kunnen de mensen ook bij ons terecht voor vertrouwde merken als Rohde en Romika. We hebben bovendien een uitgebreide collectie tassen en klein lederwaren in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Daarnaast verkopen we voor elke leersoort het juiste verzorgingsartikel."

"We zijn van mening dat de klanten zich in onze winkel op hun gemak moeten voelen", meldt Helma tot besluit. "Daarnaast kunnen zij rekenen op een vakkundig en persoonlijk advies. Het feit dat onze kring van vaste klanten nog steeds groeit, bewijst dat deze formule succesvol is."

Zie ook www.facebook.com/sluimer.schoenenenlederwaren. De website www.sluimerschoenen.nl is momenteel in onderhoud. De zaak is telefonisch bereikbaar via 0184-412977.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie