Sliedrecht lijdt duur puntverlies

27 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Op een dag, dat alle concurrenten tot de volle winst kwamen, moest Sliedrecht twee dure punten inleveren : de 2-2 in de thuiswedstrijd tegen Klundert maakt de selectie van trainer John de Wolf kansloos voor de eerste periode titel.

Sliedrecht speelde zeker niet zijn beste wedstrijd en is momenteel op het eigen sportpark De Lockhorst bij lange na niet zo ongenaakbaar als in het vorig seizoen. Het spel tegen het lastig bespeelbare Klundert was vaak onsamenhangend en het lukte Sliedrecht niet om een aantoonbaar overwicht in de wedstrijd te bewerkstelligen.

De treffer van Berry de Groot vlak voor rust was desalniettemin een welkom steuntje in de rug en toen Luciano van Harlingen er na de hervatting 2-0 van maakte leek de buit binnen. Forse blunders in de eigen defensie hielpen het na de 2-0 met 10 man spelende Klundert uiteindelijk helemaal terug in het zadel : 2-2.

Doordat Spijkenisse (3-1 bij Alblasserdam), SHO (6-0 tegen Zaamslag), Heerjansdam (3-0 bij de Zwerver) en Pelikaan (3-0 tegen Drechtstreek) allen ruim tot winst kwamen was Sliedrecht de verliezer van het afgelopen weekeinde en zakte het in de ranglijst terug naar de vijfde plaats op 7 punten achterstand van koploper Spijkenisse.

advertentie
advertentie