13 november 2013 om 00:00 Nieuws

Geachte relatie,

Graag vraag ik langs deze weg uw aandacht voor bijgaand persbericht.

Met vriendelijke groet,

IHC Merwede Holding B.V.

Raymond Hendriks

Manager Corporate Communication

T +31 184 43 63 66

M +31 6 13 89 30 21

r.hendriks@ihcmerwede.com <mailto:r.hendriks@ihcmerwede.com>

_____________________________________________________________________________________________

This outbound message from IHC Merwede BV has been checked for all known viruses.

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

Persbericht – 13 november 2013

CEO IHC Merwede treedt terug

Dirk Philips treedt terug als CEO van IHC Merwede. De afgelopen twee maanden heeft de Raad van Bestuur onder leiding van de heer Philips belangrijke stappen gezet in de formulering van de strategie voor IHC Merwede naar de toekomst toe, en de passende organisatie om deze strategie te implementeren. In onderling overleg is besloten dat de heer Philips na afronding van deze succesvolle fase van zijn opdracht zal terugtreden.

De Raad van Commissarissen beraadt zich momenteel over de toekomstige personele invulling van de Raad van Bestuur. Tot nader order zal de Raad van Bestuur bestaan uit de heren Bram Roelse (COO) en Dave Vander Heyde (CFO), die de taken van de heer Philips zullen waarnemen.

IHC Merwede dankt de heer Philips voor zijn bijdrage in de afgelopen maanden en wenst hem alle succes bij zijn toekomstige verantwoordelijkheden.

Bedrijfsprofiel IHC Merwede

IHC Merwede richt zich op de voortdurende ontwikkeling van haar ontwerp- en bouwactiviteiten voor de gespecialiseerde maritieme sector. Met haar decennialange ervaring is IHC Merwede wereldmarktleider als leverancier van efficiënte schepen en equipment voor bagger- en natte mijnbouwactiviteiten. De onderneming wordt tevens erkend als een betrouwbare leverancier van innovatieve schepen en materieel voor de offshore markt.

IHC Merwede heeft brede expertise in huis op het gebied van het ontwerp en de bouw van geïntegreerde standaard en custom-built schepen, geavanceerd equipment en de daarbij behorende life cycle support. Deze geïntegreerde, systematische aanpak heeft geleid tot optimaal functionerende producten en langdurige partnerships.

Tot de brede klantenkring van de onderneming behoren baggerbedrijven, olie- en gasconcerns, offshore contractors en overheden.

IHC Merwede heeft meer dan 3.000 werknemers op verschillende locaties in Nederland, Brazilië, China, Frankrijk, India, Kroatië, Maleisië, het Midden-Oosten, Nigeria, Singapore, Slowakije, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika.

Dankzij voortdurende investeringen in R&D blijft technologische innovatie voor de onderneming de solide basis vormen. Op deze manier draagt IHC Merwede tevens bij aan een duurzaam milieu.

Opmerking voor de redactie, niet voor publicatie

Neem voor meer informatie over IHC Merwede contact op met:

IHC Merwede Holding B.V.

Dhr. R. Hendriks

Manager Corporate Communication

T + 31 184 43 63 66

M + 31 61 389 30 21

r.hendriks@ihcmerwede.com

1/1

advertentie
advertentie