Jeugd Showkorps Wilhelmus heeft Talent

13 november 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Op zaterdag 23 november om 14.00 uur zal het Jeugd Showkorps Wilhelmus een optreden verzorgen in het Sliedrechts museum aan de Kerkbuurt in Sliedrecht.

In het kader van het project 'Jong Talent in Sliedrecht' heeft een projectgroep verenigingen en scholen aangeschreven om jong talent op te sporen en een 'podium' te geven. Dit kan gaan om Creatief, sportief of muzikaal talent. De komende twee maanden staat Jong Talent dan ook in de schijnwerpers en zullen er allerlei activiteiten 'zoals optredens en tentoonstellingen' in het Sliedrechts Museum worden georganiseerd.

Natuurlijk heeft ook Wilhelmus Muziekkorpsen jong talent. Om dit te laten zien zal Jeugd Showkorps Wilhelmus een optreden verzorgen van ca één uur. Het korps zal wisselend in secties of als geheel, zowel binnen als deels buiten optreden. Zodat een zeer afwisselend programma wordt geboden.

De Jeugd heeft de toekomst ook bij Wilhelmus, en als u of uw kinderen interesse hebben om dit Jeugdkorps eens op een andere meer vrije manier bezig te zien in deze bijzondere accommodatie, bent u natuurlijk van harte welkom. Natuurlijk is er ook altijd iemand aanwezig die u van de nodige informatie kan voorzien over deze vereniging.

U bent tevens in de gelegenheid om het Museum zelf eens van binnen te bewonderen. Dus schroom niet, en kom gezellig naar het Sliedrechts Museum op zaterdag 23 november 2013 om 14.00 uur voor dit bijzondere optreden van Jeugd Showkorps Wilhelmus.

advertentie
advertentie