Baggeren bij Sint Petersburg

16 november 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT- In het Nationaal Baggermuseum is tot april 2014 een tentoonstelling te zien over de door Nederlandese baggerbedrijven gebouwde waterkering bij Sint Petersburg. Alle bezoekers aan deze tentoonstelling kunnen een formulier invullen waardoor zij kans maken op een korting van honderd euro voor een reis naar Sint Petersburg. Deze korting wordt aangeboden door Arke Reizen, Stationsweg 1.

Er kan worden gekozen uit een vliegreis van Amsterdam naar Sint Petersburg inclusief drie overnachtingen in het comfortabele Dostoevsky Hotel of een vijftiendaagse cruise met het ms Rotterdam met vertrek en aankomst in Rotterdam. Tijdens deze cruise bezoekt men Kopenhagen, Warnemünde, Tallin, Sint Petersburg, Helsinki, Stockholm en Arhus. Voor beide reizen geldt de aangeboden korting van honderd euro. Bezoek de tentoonstelling over de stormvloedkering bij Sint Petersburg en maak kans op de cheque van honderd euro. De cheque zal worden uitgereikt eind maart 2014.

Het Nationaal Baggermuseum is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Meer informatie: www.baggermuseum.nl

advertentie
advertentie