Hipper breidt uit met derde zaal

22 november 2013 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM – Partycentrum/ restaurant Hipper & de Nieuwe Kolfbaan is inmiddels, na meer dan twee decennia, niet meer uit het straatbeeld van Gorinchem weg te denken. Het familiebedrijf weet na al die jaren als geen ander hoe het een feest moet organiseren. Of het nu gaat om een bruiloft, trouwerij op locatie, kraamfeest, jubilea, vergaderingen of bedrijfsfeesten, alles is mogelijk. ,,We kunnen alles op maat maken. Ik zeg altijd: als het te koop is, dan kunnen wij het regelen. Gasten moeten gewoon niets tekort komen”, zegt eigenaresse Bianka den Breejen.

Door Nadine Klinkenberg

Er wordt nu hard gewerkt aan een nieuwe derde zaal, die het al veelzijdige aanbod van het partycentrum alleen nog maar zal vergroten. Het vertrek van het wokrestaurant bood de gastvrouw de kans om die ruimte er weer bij te betrekken, iets wat vroeger ook het geval was. De nieuwe zaal, die ook uitkomt op de binnentuin, zal een hele nieuwe doelgroep aanspreken en zal een totaal andere uitstraling krijgen. Bianka: ,,Maar dat is nog een verrassing.”

Optimaal genieten

Als klein meisje liep ze, samen met haar zusje Kristel, al rond in de zaak van haar ouders Leen en Marieke. Ze weet dus als geen ander dat ook kinderen iets te doen willen hebben als ze naar een restaurant of feestje gaan. ,,We zijn ontzettend kindvriendelijk en vinden het erg belangrijk dat onze ‘kleine gasten’ ook genieten van de dag. We willen nu gaan kijken of we voor ons nieuwe concept 'HIP', op zondag, een speciale editie kunnen organiseren zodat ook de kinderen een keer mee kunnen.”

Sinds een aantal jaren is het kraamfeest enorm in de opkomst. Een (mid)dag waarbij jonge ouders hun telg kunnen laten zien aan familie, vrienden en kennissen. ,,Met een kraamfeest ben je in een dag van alle drukte af. We nemen alle zorg uit handen zodat je zelf optimaal kunt genieten van al het bezoek. Gastvrijheid en net dat extra beetje service vinden wij heel belangrijk.”

Bedrijfsborrels

Ook voor veel bedrijven uit de regio biedt Hipper & de Nieuwe Kolfbaan een scala aan mogelijkheden. ,,We zitten natuurlijk op de perfecte locatie, vlak aan het water, op 50 meter van de parkeer garage en Gorinchem zelf is natuurlijk al erg centraal gelegen. Veel bedrijven houden hier rond deze tijd hun kerstdiners of (nieuwjaars)borrels. We zijn thuis in formele en informele invullingen. Zo bieden we nu ook take-a-break aan. Om de vergadering of bijeenkomst een boost te geven door middel van een ontspannen moment met bijvoorbeeld een muzikant, goochelaar of een workshop. Ook hier geldt: er zijn 1001 mogelijkheden.”

,,Het is erg leuk om te zien dat mensen die hier getrouwd zijn toen mijn moeder nog gastvrouw was, weer terug komen om hier hun jubileum te vieren. Ik ken ook stellen die elkaar hebben leren kennen in Privilege, de discotheek die ik vroeger runde, die hier getrouwd zijn en nu ook hun kraamfeest bij ons houden. Dat is ontzettend leuk en dat waarderen we natuurlijk enorm. Daar doe je het eigenlijk voor”, aldus Bianka. Naast Hipper kunnen de feesten en partijen plaatsvinden in de prachtige authentieke Napoleon zaal of de unieke idyllische binnentuin en binnenkort dus ook in de vernieuwde zaal.

Voor meer informatie kijk op www.hipper.nl of www.denieuwekolfbaan.nl. Hipper & de nieuwe Kolfbaan, Torenstraat 1a, Gorinchem 0183-666695.

advertentie
advertentie