Belgium Rocks

27 november 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Zaterdag 7 december is er een nieuwe editie van belgium Rocks in JC Elektra. Deze avond is het de beurt aan Moonward en Barabas.

Moonward is een traditionele drie mans formatie bestaande gitaar/zang, bas en drums. Moonward heeft zich laten inspireren door grote bands uit het verleden zoals Jimi Hendrix en Kyuss en recentere bands als Queens Of The Stone Age en The Machine. Deze Belgische jongens zijn alle drie net twintig jaar en zijn groot fan van onze Nederlandse Stoner trots The Machine. Zij hebben hun band dan ook vernoemd naar een nummer van The Machine. Voor de liefhebber van het Stoner genre een absolute must.

Barabas, een Belgische psychedelische band die hoe kan het ook anders vernoemt is naar een zeer bekende mede Belg uit de verhalen van Willy van der Steen. Barbas kent heftige muzikale stukken die afgewisseld worden door lange rustige gitaar solo's. de zang van deze band geeft het geheel dat extra beetje power mee waardoor de toegankelijkheid van de muziek vergroot wordt.

De entree voor deze avond bedraagt 3 euro, de deuren gaan open om 20.00 uur. JC Elektra is te vinden aan de Stationsweg 4. Meer informatie: www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie