23 december 2013 om 00:00 Nieuws

Goedemorgen collega's,

Willen jullie onderstaand bericht meenemen in Het Kompas Sliedrecht van 9 januari, indien mogelijk svp ook plaatsen in Kompas Hardinxveld van 8 januari. Denk eraan moet sowieso in Kompas Sliedrecht worden geplaatst heb ik namelijk afgesproken.

Als er nog vragen zijn, bel of mail gerust!

Hartelijke groet,

Robert Jan

________________________________

Van: Wim Batenburg mailto:W.Batenburg@debasisonline.nl

Verzonden: woensdag 18 december 2013 9:10

Aan: Robert Jan Rijnberg

Onderwerp: opening de basis

Beste heer Rijnberg,

Eline Petersen heeft met u contact gehad over de plaatsing van een stukje in de krant met foto in de ondernemers rubriek.

Plaatsing op 8 januari 2014 in Kompas Sliedrecht en Hardinxveld

Het betreft dus Administratiekantoor De Basis. Het is de bedoeling dat we regelmatig gaan adverteren, zeker elk kwartaal.

Met vriendelijke groet,

Wim Batenburg

Erkend Fiscaal Adviseur voor het MKB

Postbus 24, Sliedrecht | Sportlaan 101, Sliedrecht

T (0184) 723 933 | F (0184) 723 934 | M (06) 1094 1743

________________________________

Dit e-mailbericht is afkomstig van Administratiekantoor De Basis , KVK-nummer 58336672. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing en waarin onder meer een beperking van de aansprakelijkheid is opgenomen. De informatie verzonden in dit e-mailbericht is vertrouwelijk en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is, behoudens voorafgaande schriftelijke toestemming van Administratiekantoor De Basis, niet toegestaan. Administratiekantoor De Basis staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mailbericht, noch voor tijdige ontvangst daarvan. Administratiekantoor De Basis kan niet garanderen dat een verzonden e-mailbericht vrij is van virussen, noch dat e-mailberichten worden overgebracht zonder inbreuk of tussenkomst van onbevoegde derden. Indien bovenstaand e-mailbericht niet aan u is gericht, verzoeken wij u vriendelijk doch dringend het e-mailbericht te retourneren aan de verzender en het origineel en eventuele kopieën te verwijderen en te vernietigen.

P Please consider the environment before printing this e-mail - thank you

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

advertentie
advertentie