'Aan Tafel' bij Waardeburgh

Nieuws

REGIO - Senioren uit Hardinxveld-Giessendam en omgeving kunnen maandelijks genieten van een smakelijke driegangenmaaltijd in de Peulenhof. De maaltijden worden door Waardeburgh georganiseerd onder de naam 'Aan Tafel'. De eerste 'Aan Tafel' van het nieuwe jaar is op woensdag 15 januari. Alle senioren zijn welkom.

Het menu bestaat uit een heldere groentesoep vooraf. Daarna krijgt men een winterse stamppot met een sudderlap geserveerd. Ook het toetje is in winterse sferen. Dit keer is gekozen voor wintervla met slagroom. De maaltijd wordt bereid in de keuken van Waardeburgh Zorgcentrum locatie Pedaja en opgediend door vrijwilligers.

Belangstellenden zijn vanaf 11.45 uur welkom. De kosten bedragen 9,50 euro, een drankje en een afsluitend kopje koffie of thee is hierbij inbegrepen. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot vrijdag 10 januari bij Zorgcentrum Waardeburgh, locatie Pedaja, via 0184-6177722 of via de gratis Seniorenzorglijn 0800-4560456, optie 2. De Peulenhof is gevestigd op Venusstraat 100 in Hardinxveld-Giessendam.

advertentie
advertentie