Make It Easy’s knallende nieuwjaarsactie

Nieuws

REGIO - Make It Easy begint het nieuwe jaar goed met een speciale nieuwjaarsactie. Wie zich in januari 2014 inschrijft ontvangt direct 20,14 euro retour. Dus iedereen die overtollige kilo’s kwijt wil, of nu eindelijk echt wil gaan stoppen met roken, is bij Make It Easy aan het goede adres.

Make It Easy hanteert hierbij de auriculo (oorschelp) therapie. Er worden kleine magnetische puntjes op en rond de oorschelp geplaatst. Auriculotherapie is onder andere succesvol ter ondersteuning van het afvallen en het stoppen met roken.

Make It Easy biedt een ‘afvallen zonder lijnen’-programma aan. Iedereen die af wil vallen en zich aan de ‘spelregels’ houdt, krijgt de garantie dat het lukt. En dat zonder calorieën te hoeven tellen of porties af te wegen. Voor een maximaal resultaat bestaat de eerste behandeling onder meer uit een twee uur durende NLP-matige training met aansluitend een behandeling.

Make It Easy pakt zowel de geestelijke als de lichamelijke rookverslaving aan. Iedereen die wil stoppen met roken en zich aan de spelregels houdt, krijgt de garantie dat het gaat lukken. Voor een zo maximaal mogelijk effect bestaat de behandeling uit twee afspraken. Make It Easy hanteert levenslange garantie.

Meer informatie: www.makeiteasy.nl of bel naar 0174 213202.

advertentie
advertentie