Nieuw in Sliedrecht: De Basis

Nieuws

SLIEDRECHT - Op 10 januari 2014 opent Administratiekantoor De Basis officieel zijn deuren aan de Sportlaan 101. Vanaf 16.00 uur zijn belangstellenden welkom aan de Sportlaan 101, waar ook voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

De Basis is een nieuw bedrijf in de regio. Spruit Finance en 2B Administratieve Dienstverlening B.V. hebben de krachten gebundeld om de bestaande klantenkring nog beter van dienst te zijn. Beide ondernemers oefenden hun bedrijf al enkele jaren uit vanuit het privéadres.Door de sterke groei was het voor beide niet te doen om de werkzaamheden op deze wijze voort te zetten. Daarom werd besloten de op de achtergrond aanwezige samenwerking definitief te maken en te fuseren tot één bedrijf, namelijk Administratiekantoor De Basis.

Er is gekozen voor deze bedrijfsnaam om een simpele reden, laat het bedrijf weten: ,,Het is belangrijk voor ondernemers dat de basis van het bedrijf, ofwel de boekhouding, op orde is. Op basis hiervan kunnen zij beslissingen nemen en belangrijker nog zich bezig houden met ondernemen. Wij zorgen voor deze goede basis."

De ondernemers die aan het roer staan bij De Basis zijn Mischa Spruit (belastingconsulent, lid van het RB) en Wim Batenburg (fiscaal adviseur, lid van het FA). Zij werken al enkele jaren samen, ieder vanuit een eigen bedrijf en eigen visie. Wim werkt op de traditionele manier, de mappen brengen op kantoor en uw boekhouding wordt verwerkt, terwijl Mischa zoveel als mogelijk werkt op een moderne manier. De boekhouding wordt digitaal aangeleverd en verwerkt. Door deze koppeling ontstaat een breder bedrijf.

,,De focus voor de toekomst zal steeds meer op de digitale vorm komen te liggen. Eén van de voordelen van een digitale boekhouding is dat door ons direct aan de door belastingdienst gestelde bewaarplicht heeft voldaan. Hierdoor heeft u minder archiefruimte nodig. Heeft u geen scanapparaat? Dan kunt u gebruik maken van onze scanservice aan huis."

Het motto van het nieuwe bedrijf is: 'Uw administratie onze zorg'. ,,Door een snelle verwerking van de administratie en korte lijnen met de klant, ontstaat een grote betrokkenheid met de klant. En dit alles tegen redelijke tarieven."

Voor meer informatie: www.debasisonline.nl.

advertentie
advertentie