1111de uitzending van MetalShock

5 januari 2014 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Op 11-11-2011, hoe kregen ze het voor elkaar, was de duizendste aflevering van het programma MetalShock op MerweRadio. Een vier uur durend spektakel dat toen live vanaf locatie op TV werd uitgezonden. Een primeur voor MerweRTV. Inmiddels zijn we al weer ruim twee jaar verder en dat betekent dus ook een volgende mijlpaal. Omdat presentator Gino Sittrop bij de 1100ste uitzending er niet bij kon zijn (hij speelt namelijk ook in de populaire coverband Die Mannschaft), werd er door zijn radiopartner Theo Peele voor gekozen om de 1111de uitzending als jubileum te kiezen. Aanstaande vrijdag is de heugelijke dag.

MetalShock is op Country Roads na het langstdraaiende programma op MerweRadio. Wekelijks wordt de heftigste hardrock en machtigste metal gedraaid, met verder vaste items als de concertagenda en het metalnieuws. En ondanks dat er veel mensen zijn die het allemaal maar 'herrie' vinden, heeft het programma toch ook een grote schare aan trouwe luisteraars die wekelijks inschakelen op de radio of TV. Omdat via het Internet wereldwijd meebekeken en beluisterd kan worden, zijn er zelfs mensen aan de andere kant van de aardbol die wekelijks meegenieten.

Heavy T en Metal G zijn de zogenaamde 'Founders of Fridaynight-radio'. Toen er bij hun honderdste uitzending, vanuit het bestuur van MerweRadio een tweede uur MetalShock bijkwam, werd dit binnen drie maanden echter al een nieuw programma: het ShockCafé.

Ook deze avond kunt u weer zowel via radio als TV als het Internet van de gehele vrijdagavond meegenieten. Wat Theo en Gino voor deze avond van plan zijn? Zelfs de rest van de vrijdagavondploeg weet het nog niet...

advertentie
advertentie