Een stralende huid, van binnenuit

Nieuws

SLIEDRECHT – Schoonheidssalon Brown Eyes en Laviesage Nutricosmetics organiseren een gratis informatieavond over gezonde voeding in combinatie met de huid. Dinsdag 14 januari vindt de avond plaats, om 19.00 uur in de Lockhorst.

,,Huidverbetering is een prachtige specialisatie binnen de schoonheidsverzorging. Mensen komen met een huidprobleem en wij gaan daar mee aan de slag om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen”, zegt huidcoach Jolanda Dekker. Tijdens een kennismaking in de salon wordt eerst een uitgebreide huidscan gemaakt en de mogelijkheden bekeken. mWat erg belangrijk is om te weten is dat de huid zich van binnenuit vernieuwd, er moeten dus voldoende bouwstoffen aanwezig zijn om de huid optimaal te kunnen herbouwen iedere (28 dagen gemiddeld) keer als zij vernieuwd is.

Voeding en huid

De voeding van vandaag de dag heeft niet zoveel voedingsstoffen en bevat niet langer wat we nodig hebben. Dat betekent tekorten voor ons lichaam en helemaal voor onze huid. Het lichaam geeft de voeding eerst af aan de belangrijkste organen en de huid komt als laatst. Het is dus absoluut niet vreemd dat er de laatste jaren veel meer huidproblemen als psoriasis, eczeem, rosacea en acne voorkomen. In de salon wordt veel met huidproblemen gewerkt. Voor acne bestaat zelfs de mogelijk om een vergoeding te krijgen via de zorgverzekering voor de behandelingen.

Er is dus een duidelijk verband met voeding (ingrediënten) en huidverbetering. Wie de huid van binnenuit, naast gezonde voeding, wilt gaan aanvullen, heeft veel soorten Nutricosmetics (voedingssupplementen) nodig. Op de informatieavond wordt dieper ingegaan op gezonde voeding, de mogelijkheden en de verschillen. Hoe belangrijk is het dat het een zuiver product is? Natuurlijk of synthetisch? Welke dosering is aan te raden? Orthomoleculair Arts Erik-Alexander Richter is het ‘brain’ achter Laviesage. In vele televisie-programma’s geeft hij goede uitleg over Nutricosmetics.

Meerdere merken

Naast de huidverbetering heeft Laviesage ook aanvullingen voor meer vitaliteit, energie, gewichtsverlies en meer. In de salon werkt men met meerdere merken; niet ieder merk heeft voor iedere huid namelijk de perfecte lijn heeft. Door met meerdere merken te werken kun je een eerlijk en persoonlijk advies geven. Ook zijn er door verschillende merken, verschillende prijsklasses.

Een basisbehandeling van 45 minuten begint bij 26,00 euro. Voor de diepere huid zet de salon andere behandelingen extra in als de Dermaroller™, Microdermabrasie, IMAGE Skinpeeling, Chinese Kruidenpeelingen en Hannah Experience. Meer werkstoffen komen dieper in de huid en geven ook een langduriger en intensiever resultaat (op langer termijn).

Aan het eind van de vrijblijvende informatieavond kan er een afspraak worden gemaakt voor een gratis collageen scan ter waarde van 75 euro.

Meer informatie: 0184-633746 of www.brown-eyes.nl.

advertentie
advertentie