Lezing Eindtijd van Frank Ouweneel

Nieuws

SLIEDRECHT - De landelijk bekende bijbelleraar Frank Ouweneel zal in Sliedrecht in de theaterzaal van de Lockhorst de jaarlijkse eindtijd-Bijbelstudie, met beamer-presentatie, geven onder de titel 'Licht van de Bijbel over de huidige ontwikkelingen in de wereld' (editie 2013). Ondersteunt door honderden indringende beelden van het jaar 2013 zal Ouweneel, zoals hij zegt, stilstaan bij de nauwkeurigheid waarmee de Bijbel over de actuele gebeurtenissen schrijft.

2013 was, vertelt Ouweneel, bij uitstek het jaar van de onstuitbare digitale spionage. Het werd pijnlijk duidelijk dat de Amerikanen en de Chinezen dagelijks gedetailleerd de communicatie bestuderen tussen nietsvermoedende wereldburgers; de bespreking (begin juni 2013) tussen de presidenten Obama en Xi Jinping was om meerdere redenen veelzeggend.

Amerika’s National Security Agency (NSA) analyseert meer dan 30 miljoen gigabyte aan gegevens van ontelbare mannen en vrouwen; het PRISM-systeem houdt zich, met behulp van Google, Facebook en Apple, intensief bezig met de internet- en smartphone-activiteiten van de gehele wereldbevolking. De media meldden dat drones, geprogrammeerd met de instructie 'Fly and bring me data', individuen bespieden.

Wat heeft dit alles met de eindtijd te maken? Alles, vindtt Ouweneel. De Bijbel leert dat deze globe spoedig zal gaan lijden onder de terreur van een grimmige heerser: de 'antichrist'. Deze dictator zal alle wereldburgers aan zijn wereldomvattende controle en macht onderwerpen: het is duidelijk dat de technologie die deze tiran nodig heeft voor 100% gereed is. Dit bewijst dat Jezus zeer spoedig terug zal komen.

Deze eenmalige studie wordt gegeven op woensdagdagavond 22 januari in de theaterzaal van zalencentrum De Lockhorst aan de Sportlaan 1 in Sliedrecht.

Iedereen is van harte welkom; ook voor niet-christenen is deze studie erg interessant. De avond begint om 19:30 uur; toegang is vrij.

Meer informatie: 0184-490320.

advertentie
advertentie