Drechtsteden Politiek Debat

Nieuws

DORDRECHT - Op donderdag 6 februari 2014 vindt de vierde editie plaats van het Drechtsteden Politiek Debat. Bekende politici strijden om de eer van beste debater over actuele politieke onderwerpen. Dit keer met een bijzonder tintje in verband met de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 19 maart. De presentatie is in handen van parlementair journalist Ferry Mingelen.

De thema's die tijdens het Drechtsteden Politiek Debat aan de orde komen zijn: arbeidsmarkt, mobiliteit, duurzaamheid. De winnaars van de vorige edities zijn Klaas Dijkhoff (VVD) in 2011, Sander de Rouwe (CDA) in 2012 en Wouter Koolmees (D66) in 2013. De jury bestaat uit Ron Fresen (NOS Journaal), Antoin Peters (RTL Nieuws), Mathijs Bouman (RTL-Z) en Joost Vullings (Radio 1). Speciale gasten zijn onder meer Ton Heerts (voorzitter FNV), Hans Biesheuvel (ONL) en Arno Brok (burgemeester van Dordrecht en voorzitter Drechtsteden).

Het Drechtsteden Politiek Debat vindt plaats op donderdag 6 februari 2014 in het Postillion Hotel aan de Rijksstraatweg 30 in Dordrecht. De aanvang is 19.30 uur en de toegang is gratis. Aanmelden kan via www.drechtstedenbusiness.nl.

advertentie
advertentie