Opening CDA Huis

Nieuws

SLIEDRECHT - Dat inmiddels alle verloven zijn ingetrokken bij de bestuurs-en fractieleden van het CDA Sliedrecht mag duidelijk zijn, nu zaterdag 18 januari het CDA Huis aan de Kerkbuurt in gebruik genomen wordt.

Vanuit het voormalige 'Lichtbaken' zal het CDA op de zaterdagen tot aan de Gemeenteraadsverkiezing de burgers van Sliedrecht informeren over de belangrijkste onderwerpen. Daarnaast is de CDA Ombudsman, Joop de Vries, aanwezig voor advies.

Het CDA richt zich bij de verkiezing, onder het motto 'Kansrijk Sliedrecht', op een Zorgzaam, Zelfstandig, Sportief, Duurzaam, Lerend, Veilig, Ondernemend en Mooi Sliedrecht. Binnen al deze onderwerpen worden de belangrijkste speerpunten weergegeven.

Het is de bedoeling dat vanuit het CDA Huis, dat geopend is van 10.00 uur tot 16.00 uur, ook andere activiteiten worden ondernomen of dat in het Huis iets wordt georganiseerd. In dit verband is het belangrijk de website (www.cdasliedrecht.nl) te volgen.

Het CDA Sliedrecht wordt bij de verkiezingen geleid door Ad de Waard, die sinds 2010 wethouder in het College is. In de top van de lijst staan verder Ton Spek, Vincent Prins, Rens den Besten en Joop de Vries.

Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met 06-53387454.

advertentie