Nieuwe trainer voor vv Sliedrecht

Nieuws

SLIEDRECHT - Het bestuur van de voetbalvereniging Sliedrecht heeft afgelopen week overeenstemming bereikt met Kees van Loon als trainer van het eerste elftal voor het seizoen 2014-2015. De 52-jarige Kees van Loon wordt de opvolger van John de Wolf die na het einde van dit seizoen stopt als trainer van de voetbalvereniging Sliedrecht en elders aan de slag zal gaan.

Kees van Loon, wonend in Kaatsheuvel, heeft actief als speler bij Fc Den Bosch gespeeld en bij de hoofdklassers vv Desk en Longa. In 1993 is hij gestart met zijn trainerscarrière en is actief geweest als hoofdtrainer bij R.K.T.V.V., de jeugdopleiding van Willem II, vv ONA, vv Desk en TsV Longa.

Voor Sliedrechtse begrippen is Kees van Loon niet een bekende, maar in het Brabantse land heeft hij zijn sporen bij diverse eerste- en hoofdklassers verdiend.

Het bestuur van de voetbalvereniging Sliedrecht heeft een twintigtal serieuze sollicitaties ontvangen en daaruit een keuze gemaakt om met een aantal kandidaten gesprekken te voeren. ,,Na diverse gesprekken hebben wij een keuze gemaakt voor Kees van Loon", aldus bestuurslid Marcel Vlot. ,,Gezien zijn kennis, gedrevenheid en enthousiasme denken wij dat hij het eerste elftal het komend seizoen in een volgende fase kan brengen."

Kees van Loon heeft dit seizoen geen club en kan zich in de komende maanden gaan richten op zijn nieuwe taak die in augustus zal starten.

advertentie
advertentie