Ina Alblas viert 12,5 jarig jubileum bij Thomas Cook

Nieuws

SLIEDRECHT - Het vaste gezicht van de Thomas Cook Travel Shop, Ina Alblas, vierde onlangs samen met haar eveneens al jaren bekende collega's Carin Plenk en Astrid van Ballegooij en met stagiaire Babette Kreuger een feestje ter gelegenheid van haar 12,5 jarig jubileum. Ina heeft in de afgelopen 12,5 jaar veel (verre) reisbestemmingen bezocht en vertelt graag over haar vele reiservaringen.

Op dit moment kan men bij Thomas Cook Travel Shop Sliedrecht alweer volop boeken voor de mei-, zomer- of zelfs herfstvakantie. Wie nu boekt, profiteert van hoge vroegboekkortingen en exclusieve extra's. Thomas Cook Travel Shop boekt reizen van alle gerenommeerde Nederlandse, Belgische en Duitse touroperators. Dit levert al snel voordeel op in de Nederlandse schoolvakanties. Ook voor reizen op maat, losse vliegtickets, (luchthaven)hotels, autohuur, taxi- en parkeerservices en reisverzekeringen is men bij Thomas Cook Travel Shop Sliedrecht aan het juiste adres.

Reiswensen kunnen worden gemaild naar Ina of haar collega's via sliedrecht@thetravelshop.nl. Ook kan men langskomen in de Travel Shop aan de Kerkbuurt 132 om de perfecte vakantie te vinden.

Thomas Cook Travel Shop Sliedrecht is onderdeel van Raiffeisen Touristic Netherlands BV (kortweg RTN). RTN is een dochteronderneming van het Duitse reisconcern RTK, dat in voornamelijk Duitsland, maar ook elders in Europa actief is en uit meer dan 4000 reisbureaus bestaat. RTN is in Nederland beter bekend onder de reismerken Thomas Cook Travel Shops en VakantieXperts.

advertentie
advertentie