Word vakantiegastouder in de zomer

19 januari 2014 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Wie krijgt er niet een brok in zijn keel bij het zien van ernstig kinderleed? We zijn allemaal kind geweest en weten daarom maar al te goed hoe kwetsbaar en afhankelijk je in die fase van je leven bent. Het is daarom voor de meeste volwassenen moeilijk te verteren om te zien hoe voor sommige kinderen het leven bepaald geen pretje is. Om dit wat te verzachten steunt men misschien financieel een organisatie die deze kinderen helpt. Maar mensen kunnen ook zelf in actie willen komen. Door op te treden als gastgezin zodat kinderen op vakantie kunnen.

Europa Kinderhulp biedt kinderen die het in het dagelijks leven op wat voor manier niet makkelijk hebben een steuntje in de rug. Door ze een fijne vakantie van ruim tweeënhalve week in de zomer aan te bieden bij een Nederlands vakantiegastgezin. Voor deze kinderen is het vaak het hoogtepunt van het jaar waar ze reikhalzend naar uitkijken. Een vakantie waarin het vooral gaat om huiselijke gezelligheid, aandacht en liefde. Voor veel van deze kinderen zijn dat namelijk bepaald geen vanzelfsprekende zaken.

Voor meer informatie: www.europakinderhulp.nl. Op de site staan ook verhalen van (voormalige) vakantiegastouders en vakantiekinderen. Via de site kan men zich ook aanmelden en geheel vrijblijvend een informatieboekje ontvangen. Dat kan ook via de email: zuidholland@europakinderhulp.nl of door te bellen met 010-5927176 of 010-4701833.

advertentie
advertentie