Open Coffee voor ondernemers

20 januari 2014 om 00:00 Nieuws

ALBLASSERWAARD - Woensdag 5 februari wordt er weer een Open Coffee Alblasserwaard netwerkbijeenkomst gehouden. De bijeenkomst is ditmaal afwijkend en in De Schaapskooi inOttoland. Van 10.00 uur tot 12.00 staat de koffie klaar in de skybox van de Schaapskooi. Ondernemers uit de Alblasserwaard zijn welkom om samen met de leden van het Open Coffee netwerk, met een kopje koffie in de hand, kennis te maken met elkaar, te netwerken en contacten te leggen.

Het business netwerk Open Coffee Alblasserwaard is in september 2012 opgericht op LinkedIn. Ondernemers uit de Alblasserwaard melden zich aan op de LinkedIn groep Open Coffee Alblasserwaard en ontmoeten elkaar op social media. Om elkaar ook fysiek te ontmoeten wordt er op elke eerste woensdag van de even maanden een bijeenkomst georganiseerd bij één van de leden van de Open Coffee Groep Alblasserwaard; altijd van 10.00 uur tot 12.00 uur. De koffie en thee worden aangeboden door de gastheer/vrouw. Het is laagdrempelig en iedereen is welkom. Er zijn geen lidmaatschapskosten of verplichtingen aan verbonden. Deze bijeenkomsten zijn puur een plaats en tijd waar men kan netwerken.

De schaapskooi in Ottoland biedt gedurende de wintermaanden onderdag aan de schaapskudde van schaapherder Huug Hagoort. De totale kudde bestaat uit ongeveer vijfhonderd schapen. In de zomermaanden wordt de kudde in de omgeving op kades, tientwegen en natuurterreinen ingezet om het gras te begrazen en zo te zorgen voor de juiste biodiversiteit, waardoor plantjes en kruiden de kans krijgen zich te ontwikkelen. Binnen de Schaapskooi worden diverse activiteiten georganiseerd op het gebied van educatie en teambuilding. Er is een bezoekerscentrum, streekwinkel, vergaderlocatie en B&B. Rond 11.00 uur kunnen deelnemers aansluiten bij schaapherder Huug Hagoort voor een rondleiding door de schaapskooi.

Binnen de skybox, waar de ondernemers op 5 februari uitzicht hebben op de schapen, worden twee hoeken ingericht waar informatie wordt gegeven over: de B2B beurs Fenexpo, die gehouden wordt op 15, 16 en 17 april 2014 in de Evenementenhal in Gorinchem en de plannen van Alblasserwaard/ Vijfheerenlanden2Business (AV2B.nl ) worden toegelicht. AV2B.nl is, in overleg met diverse partijen, een platform aan het ontwikkelen, waarop ondernemers in de recreatieve en toeristische sector in contact komen met bedrijven die op zoek zijn naar overnachtingen, activiteiten, teambuilding, trainingen en coachen, vergaderbreaks, seminars, beurzen, vergaderlocaties, catering enz. in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. De initiatiefnemers van AV2B.nl willen graag met ondernemers uit deze sector in contact komen. Doel is om Bedrijven uit heel Nederland (en ver daarbuiten) kennis te laten maken met onze mooie regio en business te genereren voor de ondernemers in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.

Samen staan we sterk voor de mooiste regio van Nederland.

Voor het programma en aanmeldingen: info@opencoffee-alblasserwaard.nl.

advertentie
advertentie