Belastingservice

30 januari 2014 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Ook dit jaar kunnen FNV-leden weer profiteren van de FNV-belastingservice. Zij worden gratis geholpen bij het invullen van het aan hen toegezonden aangiftebiljet voor de Inkomstenbelasting. Ook voor voorlopige teruggave en toeslagen kan men terecht. De FNV-leden in Sliedrecht, die van deze service gebruik willen maken, kunnen zich voor het maken van een afspraak telefonisch aanmelden van 10 februari tot en met 14 februari van 19.00 uur tot 21.00 uur bij de heer Meijwaard, 0878-722035.

Sinds enkele jaren wordt het biljet geautomatiseerd bij de Belastingdienst aangeleverd. De FNV verzorgt nog steeds de aangiftes met de elektronische handtekening, nieuw is als men een code van de belstingdienst heeft ontvangen, hierbij een vooringevuld biljet kan worden gedownloaded. De Belastingdienst heeft de FNV laptops ter beschikking gesteld om dit mogelijk te maken.

De FNV geeft leden al jaren de mogelijkheid de kosten van betaalde hulp voor het invullen van het biljet uit te sparen en veel leden doen hier hun voordeel mee.

Verspreid over het hele land staat ieder jaar een korps van circa 5.500 speciaal opgeleide kaderleden klaar om andere FNV-leden met het invullen van de aangifte te helpen. Met de hulp van dit korps werden vorig jaar maar liefst ruim 290.000 biljetten voor FNV-leden ingevuld.

De toeloop van deze dienstverlening is zeer constant.

De FNV-leden in Sliedrecht, die van deze service gebruik willen maken, kunnen zich voor het maken van een afspraak telefonisch aanmelden van 10 februari tm.14 februari van maandag tm. vrijdag om 19.00 - 21.00 uur bij de heer Meijwaard, tel. 0878 722035.

Meer informatie: www.fnv.nl/lidmaatschap/Belastingservice_nieuw/

advertentie
advertentie