Tuinkeuringen

31 januari 2014 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In navolging van het succes van vorig jaar zal ook dit jaar de vereniging Groei & Bloei afdeling Alblasserwaard weer een tuinkeuring uitvoeren. Ook dit jaar worden tuinen onder de loupe genomen van tuinliefhebbers die zich hiervoor aangemeld hebben. Een aantal leden van onze vereniging zullen de tuinen bezoeken en beoordelen op onder andere samenstelling, begroeiing, onderhoud en kleurstelling. Mensen worden vooraf hiervan in kennis gesteld wanneer dit zal plaatsvinden.

De tuinen liggen verspreid door de Alblasserwaard. Iedereen, die denkt de mooiste tuin te hebben, kan meedoen aan deze schouw, dus juist ook niet leden van Groei & Bloei worden opgeroepen zich op te geven. Op 19 november staat de tuinkeuringsavond gepland. Hier zullen de winnende tuinen in de bloemetjes worden gezet en worden de prijzen uitgereikt door een vertegenwoordiger van de gemeente Sliedrecht.

Na de pauze wordt een lezing gegeven door en specialist in tuinopbouw en wat daar bij komt kijken.

Deze avond is verder gratis en wordt afgesloten met een verloting. De avond wordt gehouden in De Lockhorst aan de Sportlaan 1 en begint om 19.45.

Opgeven kan bij Herman Colenbrander via a.dommelenvandongen@upcmail.nl. Inschrijving is mogelijk tot medio mei.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie