Boekenbeurs

2 februari 2014 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Volleybalvereniging Sliedrecht Sport organiseert voor jong en oud voor de vierde keer weer een boekenbeurs in de Stoeprand, de kantine van sporthal de Stoep. De beurs is op vrijdag 11 april van 19.00 uur tot 22.00 uur en zaterdag 12 april van 10.00 uur tot 16.00 uur.

De beurs is uitgegroeid tot een bekend fenomeen waar velen uit Sliedrecht en omgeving op afkomen. De boeken zijn gesorteerd naar onderwerp: leuke, spannende en mooie romans, streekhistorie, cultuur, koningshuis, Nederlandse literatuur, natuur, computers en religie, thrillers en detectives tot aan de laatste populaire boeken. Daarnaast zijn er kinderboeken, kookboeken, tuinboeken, stripboeken, studieboeken, naslagwerken en jaargangen van tijdschriften. Wie oude boeken heeft, kan deze bij Sliedrecht Sport brengen. De spullen moeten wel in goede staat zijn. De opbrengst van de verkoop komt geheel ten goede aan de volleybalvereniging Sliedrecht Sport.

Wie oude boeken kwijt wil, kan een afspraak maken via activiteiten@sliedrechtsport.nl. Voor meer informatie over de beurs bellen met 0184-415063.

advertentie
advertentie