Netwerkbijeenkomst werkzoekenden

3 februari 2014 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - CDA Sliedrecht houdt op vrijdag 7 februari een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in het CDA-huis aan de Kerkbuurt 126.

Als je werkzoekende bent, mis je niet alleen een dagbesteding en inkomsten, maar vooral ook sociale contacten. Terwijl werkenden en ondernemers vaak netwerkbijeenkomsten hebben, zijn werkzoekenden vaak 'eenzaam' op zoek naar werk. Daarom dit initiatief: een bijeenkomst voor werkzoekenden om ervaringen te delen en elkaar te inspireren. De bijeenkomst heeft vooral het karakter van onderlinge ontmoeting.

De bijeenkomst begint om 15.30 uur.. Ton Spek, adviseur arbeidstoeleiding en nummer 2 op de kieslijst voor het CDA, houdt rond 16.00 uur een korte workshop over 'Kleurrijk solliciteren'. Hoe kan je door je sollicitatiebrief en CV opvallen tussen de tientallen reacties op een vacature? De eerste indruk maak je tenslotte maar één keer. Daarna is er nog volop gelegenheid met elkaar door te praten. Ook Pieter Heerma (CDA Tweede Kamerlid en woordvoerder 'Arbeidsmarkt') komt langs.

advertentie
advertentie