Activiteiten voorjaarsvakantie

5 februari 2014 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Stichting Open-Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) houdt weer diverse activiteiten in de voorjaarsvakantie.Op maandag 17 en donderdag 19 februari is er jeugdinloop. Van 10.00 uur tot 13.00 uur het jongerencentrum opengesteld voor de jeugd van acht tot en met twaalf jaar. Naast tafeltennis kan er gratis worden getafelvoetbald en is de mogelijkheid je eigen playstation 3 spel te spelen of een van onze spelen zoals fifa op het grootbeeldscherm. Daarnaast zijn er nog vele gezelschapsspellen en is er de mogelijkheid je favoriete cd te beluisteren over een professionele muziekinstallatie, neem dan wel je cd's of ipod mee.

SOJS houdt maandag 17 februari van 12.00 uur tot 16.00 uur een zaalvoetbaltoernooi in sporthal de Lockhorst. Het toernooi is voor jongeren van zestien tot en met 21 jaar. De kosten bedragen 4 euro per deelnemer tot een maximum van 20 euro per team. Er wordt gespeeld om de Grote Voetbal Beker. Inschrijven kan tot 14 februari via henk@elektra-sliedrecht.nl. Teams moeten uit minimaal vijf spelers bestaan.

Voor kinderen in de leeftijd acht tot tien jaar is dinsdag 18 februari van 9.00 uur tot 11.00 uur een voetbaltechniekclinic. Tijdens deze clinic staan balgevoel en baltechniek centraal. De clinic bestaat uit verschillende voetbalopdrachten, spelletjes en wordt afgesloten met kleine wedstrijdjes. De kosten zijn 2 euro per persoon.

Dinsdag 18 februari is er ook een zaalvoetbaltoernooi voor de basisschool en voortgezet onderwijs leerlingen. Het toernooi vindt plaats in sporthal de Lockhorst en begint om 11.00 uur en duurt afhankelijk van het aantal deelnemende teams tot 17.00 uur. De kosten zijn per deelnemer 2 euro per persoon. Van 11.00 uur tot 13.00 uur speelt de jeugd van tien tot en met twaalf jaar, van 13.00 uur tot 17.00 uur jongeren van dertien tot en met 15 jaar.

Woensdag 19 februari is er van 14.00 uur tot 16.30 uur een workshop kralenbeestjes. Kinderen vanaf tien jaar zijn welkom. De kosten zijn 2,50 euro. Diezelfde dag is er een klim- en klauterfeest voor de groepen 5 tot en met 8 in samenwerking met budosportschool John van Eerdenburg een KidsBootcamp. De groepen 5 en 6 zijn aan de beurt van 13.30 uur tot 14.15 uur, 7 en 8 kunnen aan de slag van 14.30 uur tot 16.00 uur. Opgave: Geef je naam, groep, telefoonnummer, adres en email op aan cas@elektra-sliedrecht.nl.

Op donderdag 20 februari is de ambulante jongerenwerker overdag in de wijken van Sliedrecht te vinden waar hij met de aanwezige jeugd gaat voetballen of gewoon een praatje maken. Vanaf 15.00 uur wordt het jeugdcafé voor de jeugd van twaalf tot en met achttien jaar geopend.

In de voorjaarsvakantie organiseren SOJS en SLTC, een tennisclinic! Onder begeleiding van tennislerares Andrea en sportleraar Cas maak je op een speelse manier kennis met tennis. Tijdens deze clinic gaan we allerlei leuke tennispelletjes doen. Er wordt gezorgd voor rackets en ballen. Geef je op door je naam, groep, telefoonnummer, adres en email te sturen naar cas@elektra-sliedrecht.nl.

Vrijdag 21 februari staat een uitstapje gepland. De mogelijkheden zijn divers; naar Tikibad in Duinrell, met de boot naar de film in Rotterdam of op de fiets naar Gorinchem voor slechts 5 euro om te lasergamen of karten. Degene die de meeste vrienden weet te organiseren, gaat gratis mee.

Inschrijfformulieren van bovenstaande activiteiten zijn af te halen en in te leveren in jongerencentrum Elektra aan de Stationsweg 4.

advertentie
advertentie