Afbeelding

Dierenasiel Sliedrecht doet mee aan NLdoet

10 februari 2014 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Stichting Dierenasiel Sliedrecht doet op 21 en 22 maart mee aan NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van het land, georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NLdoet steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties. Stichting Dierenasiel Sliedrecht zoekt vrijwilligers om alle aanwezige asielkatten een speciale VIP-dag te geven. Op het programma staat een VIP-behandeling bestaande uit massages, schoonheidsbehandelingen, ontspanning en uitdagende spelletjes (nieuwe speldingen knutselen voor de katten) en een gezamenlijke lunch met de katten.

Dierenasiel Sliedrecht ziet NLdoet als een goede gelegenheid om juist dat beetje extra te doen waar normaal geen tijd voor is. ,,Daarnaast hopen we dat de mensen die zich bij ons aanmelden zo positief zijn dat ze volgend jaar weer meedoen", zegt Ginet Balistreri, organisatrice van de NLdoet-dag in het asiel. Mensen die met vrienden, collega's of hun vereniging of sportclub in actie willen komen bij Dierenasiel Sliedrecht konden zich aanmelden op www.nldoet.nl of rechtstreeks bij Ginet. Na publicatie druppelden de aanmeldingen al snel binnen. ,,Vrijdag 21 maart wordt de dag ingevuld door personeelsleden van de RABObank en op zaterdag 22 maart verwelkomen we 10 vrijwillige bezoekers van buitenaf om de dag tot een succes te maken."

Het asiel zoekt nog sponsoren voor de onkosten van deze dagen. Er moeten materialen aangeschaft worden en ingrediënten voor het verwenbuffet dat voor de katten klaargemaakt zal worden. Bedrijven en particulieren die hier een kleine bijdrage voor willen geven kunnen contact opnemen via info@sds-eo.nl.

advertentie
advertentie