Lukkie-Klos nadert nummer 1

11 februari 2014 om 00:00 Nieuws

WIJNGAARDEN - In de onderlinge biljartwedstrijden om de Theo van Zessen wisselbokaal heeft team Lukkie- Klos uit Wijngaarden de achterstand zo goed als weggepoetst. Er werd een score van 78 van de 80 gehaald. Alleen Koos van Hattem moest twee punten aan Adrie Witteman laten. Witteman meldde al in het begin van de avond: ,,Alles wil ik verliezen maar deze partij moet ik winnen." Wat hem dan ook lukte met 10-8. In zijn andere partij ging Witteman roemloos ten onder: Jan Blokland van team Bleskensgraaf liet hem alle hoeken van het groene laken zien en won met 10-3.

De overige Lukkie Klossers behaalden allemaal hun maximale score van twintig punten. Vooral invaller Teunis Verhoeven had de avond van zijn leven en hier werden Karin van de Berg en Jan Blokland de dupe van. Tegen Karin speelde Teunis zijn beste partij, in veertien beurten 10-4.

Jan Bakker (Bleskensgraaf) had niet zijn avond. In zijn eerste partij ging hij ten onder tegen Dick Swijnenburg in 34 beurten 5-10. Zijn tweede partij verloor hij van runner up Jacques v/d Vlist van de Lukkie Klos met dezelfde cijfers.

De uitslag van de avond: Lukkie-Klossers uit Wijngaarden 78 punten, Molenaarsgraaf 61 en Bleskensgraaf 58 punten. De tussenstand na vier partijen, met nog één te gaan op de oude locatie in Wijngaarden: Bleskensgraaf 242, Wijngaarden 276, Boerenklaas 278 punten.

advertentie
advertentie