Appie Krijnsen blijft trainer dames 1 Sliedrecht Sport

Nieuws

SLIEDRECHT - Appie Krijnsen is ook volgend seizoen de trainer van de damesselectie van Sliedrecht Sport. Ook de afgelopen twee seizoenen was hij reeds verantwoordelijk voor het eerste team.

De uitgesproken ambities worden door beide duidelijk onderschreven. De afgelopen twee seizoenen is reeds gebleken dat de behaalde successen het resultaat zijn van het sterke collectief. Sliedrecht Sport was in 2012 en 2013 landskampioen, was bekerkampioen in 2012, won ook de Supercup in 2013 en haalde de kwartfinales van de Europese Challenge Cup. Een ijzersterke erelijst die de kracht van het collectief onderstreept.

De wens is door beide partijen uitgesproken het team zoveel mogelijk bij elkaar te houden. Op die posities waar aanvulling noodzakelijk blijkt te zijn, zal ervoor gekozen worden om Nederlandse talenten op te leiden en deze te integreren in de bestaande selectie van Sliedrecht Sport.

Het streven is om in een vroeg stadium de selectie rond te hebben. In de voorbereidingsperiode zal uiterlijk eind juni van het nieuwe seizoen het 'gezicht' voor de competitie 2014-2015 bepaald zijn.

advertentie
advertentie