Innovatie Award Drechtsteden

Nieuws

SLIEDRECHT - De eerste Innovatie Award Drechtsteden wordt in juni uitgereikt. De Innovatie Award Drechtsteden is een initiatief van Werkgevers Drechtsteden en het zakenplatform Drechtsteden BUSINESS. Met de jaarlijkse uitreiking van de Innovatie Award Drechtsteden willen de organiserende partijen een positieve bijdrage leveren aan het zelfbewustzijn van de innovatieve bedrijven en organisaties in de regio en de gezamenlijke innovatiekracht stimuleren en vergroten. Door de uitstraling van de award-uitreiking worden de Drechtsteden nadrukkelijk geprofileerd als innovatieve regio.

De Innovatie Award Drechtsteden richt zich op de maritieme sector, maakindustrie in combinatie met techniek. De 'innovatie' kan een product, dienst en/of samenwerkingsverband zijn. De genomineerden voor de Innovatie Award Drechtsteden worden voorgedragen, maar kunnen zich ook zelf aanmelden. Een beoordelingscommissie gaat aan de slag met de nominaties en beoordelen die op een aantal criteria. Daarna buigt de vakjury zich over de nominaties en bepaalt uiteindelijk wie zich winnaar mag noemen van de Innovatie Award Drechtsteden.

De Innovatie Award Drechtsteden wordt uitgereikt tijdens een netwerkevent in de regio Drechtsteden. Na de uitreiking kunnen bedrijven en organisaties zich presenteren door middel van seminars en/of informatie stands.

advertentie
advertentie