Nieuwe editie gemeentegids

19 februari 2014 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De gemeente en uitgeverij Akse Media zijn inmiddels begonnen met de voorbereidingen voor de nieuwe gemeentegids Sliedrecht.

De gemeentegids bevat belangrijke informatie van de gemeente Sliedrecht, alle adressen van verenigingen, instellingen, organisaties en instanties die in en om Sliedrecht actief zijn, en wordt in juli gratis huis-aan-huis en bij bedrijven verspreid. Alle vermeldingen in de papieren gids zijn tevens terug te vinden in de digitale gemeentegids www.Sliedrecht.SmartMap.nl, gekoppeld aan de gemeentelijke website www.Sliedrecht.nl. Vanaf 24 februari zullen de instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding benaderd worden om de juistheid van de gegevens te controleren.

Aan ieder die een e-mailadres in de vermelding heeft, wordt een automatische mailing verzonden met een unieke, persoonlijke inlogcode waarmee de eigen gegevens op elk gewenst moment via internet aangepast kunnen worden. Degenen zonder e-mailadres in de vermelding zullen de komende weken telefonisch of schriftelijk benaderd worden.

advertentie
advertentie