Onbezorgd op kampeervakantie

Nieuws

SLIEDRECHT - Vanaf 30 januari zijn Paul van der Stel en Gertjan van Ravenswaaij gestart met een nieuw caravan- en camperverhuurbedrijf: Travelsmaker.nl. Via Travelsmaker.nl kan er online een camper of caravan gehuurd worden. Je kunt er terecht voor de ideale onbezorgde kampeervakantie met een prachtige camper of caravan, zonder zelf te hoeven investeren in aanschaf, onderhoud en stalling.

Via de website kun je gemakkelijk reserveren, alle modellen zijn uitgebreid te bekijken en te vergelijken. De campers en caravans hebben ieder een verschillende grootte, indeling en prijs. Op Travelsmaker.nl vind je meer informatie over de verschillende modellen. Wil je zelf ervaren hoe ruim en luxe de campers en caravans zijn? Hiervoor kun je langskomen op de locatie in Sliedrecht aan de Baanhoek 161.

De gloednieuwe campers en caravans zijn van het merk Adria. Adria heeft ruim 45 jaar ervaring op het gebied van campers en caravans. Er kan worden vertrouwd op een hoogwaardige kwaliteit.

De campers en caravans zijn allrisk verzekerd, in binnen- en buitenland; niks staat een onbezorgde vakantie meer in de weg.

Paul: ,,We geven graag persoonlijk advies aan onze klanten, zodat ze hun ideale vakantie tegemoet gaan." Gertjan: ,,Een groot voordeel ten opzichte van de concurrentie is dat bij Travelsmaker.nl de minimale huurperiode één week is in plaats van twee weken. Ook bieden wij de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend proef te rijden met één van de campers of caravans. Door een dergelijke proefrit kan de klant ervaren hoe het is om een camper te besturen of een caravan achter uw auto te hebben en waan je jezelf alvast op vakantie."

Zaterdag 29 maart houdt Travelsmaker.nl een open dag. Op deze dag kunnen alle modellen worden bekeken, worden proef gereden en genoten van een hapje en drankje.

Wie op 29 maart boekt krijgt ook nog eens tien procent korting.

Travelsmaker.nl B.V. is te vinden aan de Baanhoek 161. Meer informatie: 0184-764004, info@travelsmaker.nl en www.travelsmaker.nl.

advertentie
advertentie