Duo steelt bankpas in Sliedrecht

Nieuws

SLIEDRECHT - Op de Facebookpagina van de Politie Zuid-Holland-Zuid is deze foto geplaatst. Dit duo stal vrijdag 13 juni de bankpas van een 76-jarige vrouw uit Sliedrecht. Die vrijdag ging het slachtoffer rond 9.00 uur boodschappen doen bij een supermarkt aan het Fazantplein in Sliedrecht. Vermoedelijk werd bij het afrekenen haar pincode afgekeken. Toen ze even later voor haar huis de boodschappen uit de auto haalde, kwamen er twee mannen en een vrouw van tussen de 25 en 30 jaar oud op haar af. Een van de mannen gaf in gebrekkig Nederlands aan op zoek te zijn naar het verzorgingstehuis waar zijn oma zou verblijven. Terwijl deze man het

slachtoffer afleidde, stal de vrouw de bankpas uit de portemonnee van het slachtoffer. Toen zij dit even later merkte en haar bankpas liet blokkeren, bleek er al een flink bedrag mee opgenomen te zijn in Sliedrecht en Gorinchem.

Er zijn bewakingsbeelden uit de supermarkt waarop twee van de drie verdachten te zien zijn.

(Her)ken jij dit duo of heb je andere informatie over deze babbeltruc? Neem dan contact op met de politie, opsporing Drechtsteden, op nummer 0900-8844. Als je anoniem wilt blijven, kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

advertentie
advertentie