ABB Bouwgroep levert de laatste woning nieuwbouwproject Dijckerwaal op

20 juli 2018 om 10:07 Nieuws

SLIEDRECHT Na de start verkoop van circa 3 jaar geleden heeft ABB Bouwgroep uit Sliedrecht alle 143 woningen verkocht en opgeleverd. ,,We zijn trots op de nieuwe woonwijk. Het is een wijk voor iedereen. We horen regelmatig van de bewoners dat ze genieten van hun nieuwe woning. Dat is waar wij het voor doen", zo vertelt Jan Dekker, directeur Ontwikkeling ABB Bouwgroep.

ABB Bouwgroep, ontwikkelaar en bouwer van Dijckerwaal heeft in 2014 met grondeigenaar Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland (ONW) een contract getekend voor het realiseren van 143 woningen. Jan Dekker: ,,Dat het een uniek project was hadden we wel verwacht. Dat de verkoop zo snel is gegaan, laat zien dat het Westland een gewilde omgeving is om te wonen. We zijn verheugd dat we de woningen aan een diverse groep hebben verkocht. Zowel starters als doorstromers konden hier hun droomwoning vinden."

Jan Dekker: ,,De samenwerking met Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland (ONW)hebben we als waardevol ervaren. Het is fijn om met een bedrijf samen te werken die dezelfde taal spreekt als wij. Gezamenlijk hebben wij van Dijckerwaal een mooie wijk gemaakt." Jan Eduard Veen (ONW): ,,Dijckerwaal is het eerste deelproject van de gebiedsontwikkeling Waelpark. ABB heeft hier in totaal 143 woningen naar volle tevredenheid gerealiseerd. De afronding van Dijckerwaal is een mooie aftrap voor de rest van het nieuwe woongebied."

Op 28 juli is de laatste woning van opgeleverd. De bouw is voorspoedig verlopen waardoor de woningen na een bouwtijd van circa 6 maanden opgeleverd konden worden zo vertelt Jan Dekker. De gelukkige kopers ontvingen uit de handen van de uitvoerder de sleutel. De kopers van fase 4 starten nu met klussen en inrichten, waarna ze straks van hun droomwoning kunnen genieten.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie