Afbeelding
Peter Stam

Files in regio na flinke aanrijding op A15 bij Sliedrecht

14 februari 2019 om 21:28 partnercontent

SLIEDRECHT - Op de A15 bij Sliedrecht zijn donderdagochtend 14 februari 2019 drie voertuigen op elkaar gebotst. Eén automobilist raakte daarbij gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval gebeurde even na 06.30 uur op de rijbaan richting Gorinchem. De bestuurder van een bestelwagen botste in volle vaart achterop een personenauto. Daarbij werd ook een bedrijfsbusje geraakt.  In eerste instantie ging men uit van een aanrijding zonder letsel. Even voor 07.00 uur werd alsnog een ambulance opgeroepen, omdat de bestuurder van de auto gewond bleek te zijn. Twintig minuten later werd ook de brandweer opgeroepen, om de man uit zijn auto te bevrijden.

Nog voor de aankomst van de brandweer, was het het ambulancepersoneel al gelukt om de man uit zijn voertuig te halen. De auto openknippen was daarom niet meer nodig. Tijdens de afhandeling van het ongeval was de hele rijbaan richting Gorinchem afgesloten. Later ging er één rijstrook open.

Door het ongeval ontstonden files in de regio. De N214 en de Veerweg bij Oud-Alblas liepen vol, op de N915 bij Alblasserdam stond file en op de A15 en de N3 stonden kilometerslange files.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie