Afbeelding
KNOTS

KNOTS krijgt een andere invulling

16 juni 2020 om 09:54 Activiteiten

SLIEDRECHT KNOTS is niet meer weg te denken uit Sliedrecht. Een week voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar waar plezier centraal staat en kinderen kunnen genieten van hutten bouwen, sporten, knutselen en techniek. Helaas zal KNOTS dit jaar vanwege de coronacrisis niet terugkeren zoals we gewend zijn. Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) heeft een andere invulling bedacht voor KNOTS, dat het thema water zal hebben. Dit jaar zal KNOTS gehouden worden van maandag 24 tot en met 28 augustus.

Dit jaar zal er gewerkt worden met een KNOTSbox. In deze box bevinden zich materialen waarmee kinderen thuis verschillende activiteiten kunnen doen. Deze activiteiten zullen via het KNOTS journaal iedere dag bekend worden gemaakt. Ook zullen kinderen uitgedaagd worden om van de activiteit die ze uitvoeren een foto of video te maken en deze te delen op sociale media. Op deze manier kunnen er leuke prijzen gewonnen worden. Wat zit er zoal in de KNOTS box? ,,Dit kunnen we helaas nog niet allemaal verklappen", zegt Michael Groen. Er zal in ieder geval een waterpistool in zitten en een gereedschap set om toch thuis een mooi bouwwerk te kunnen maken. Wat de KNOTSbox zal gaan kosten wordt later bekend gemaakt.


Ook worden er gedurende de KNOTSweek op het ijsbaanterrein verschillende sportactiviteiten aangeboden. Hier zijn de voorbereidingen nog in volle gang en zal op een later moment de exacte invulling bekend worden gemaakt. Houd de Facebookpagina en website van SOJS in de gaten, want hierop worden iedere week nieuwe activiteiten bekendgemaakt.

Enthousiast geworden en graag meedoen? Heb nog even geduld. Vanaf 8 juli kan er ingeschreven worden in de winkel van Top1Toys ‘het mooiste speelgoed’ aan de Burgemeester Winkelerplein 7 in Sliedrecht. Voorafgaand aan de KNOTSweek komt er een moment waarop ouders langs SOJS kunnen komen om de KNOTSbox op te halen. Hier zullen afspraken over worden gemaakt om dit in goede banen te kunnen leiden.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie