Afbeelding
Biesboschcentrum Dordrecht

Feestelijke seizoensopening bij Biesboschcentrum Dordrecht

Activiteiten

DORDRECHT De start van het recreatieseizoen wordt dit jaar groots aangepakt bij Biesboschcentrum Dordrecht. De feestelijke seizoensopening vindt plaats in het weekend van 1 tot en met 3 april met heel veel leuke activiteiten in de natuur.

Het hele weekend kan iedereen volop varen en wandelen met de boswachter en natuurgidsen, door de Hollandse jungle kanoën, meedoen met diverse yoga- en schilder workshops, smullen bij de Zuileshoeve en nog veel meer.

Op vrijdagavond kun je worden betoverd tijdens het Biesbosch Lichtspoor, een bijzondere avondwandeling. Volg het lichtspoor en ervaar verschillende belevingen met muziek en speciaal verlichte objecten. Ontdek onderweg het licht van de sterren bij de Sterrenwacht.

Zaterdag is er onder andere de mogelijkheid om in aquaballen rollend de zwemplas op te gaan. Voor kinderen is er ook een stempelkaart met leuke activiteiten, ze kunnen zich bijvoorbeeld laten schminken als een bij of aan de slag gaan met bijenwas.

Ook op zondag zijn er volop activiteiten waaronder ‘op stap met de schaapskudde’. Wandel mee met de kudde van de schaapsherder en behaal eenherdersdiploma.

Alle activiteiten zijn te boeken via www.biesboschcentrumdordrecht.nl.

advertentie