Afbeelding
Fotograaf Sharon Willems

Snel aanmelden voor Avond4daagse Sliedrecht

Activiteiten

SLIEDRECHT Bijna is het zover. Van dinsdag 31 mei tot en met vrijdag 3 juni vindt de Avond4daagse Sliedrecht plaats. Er kan gekozen worden uit de afstanden: 3, 5 en 10 km. De Avond4daagse start, net als voorgaande jaren, vanaf het IJsbaanterrein aan de Lijsterweg. Inschrijven kan via www.avond4daagsesliedrecht.nl.


Inschrijven kan tot en met vrijdag 20 mei digitaal via www.avon4daagsesliedrecht.nl. Vanaf 21 mei is aanmelden alleen mogelijk via mail: info@avond4daagsesliedrecht.nl. Indien je meeloopt voor een medaille zijn de kosten 5 euro per persoon.

De avond4daagse Sliedrecht is een feestelijk en sportief evenement. Iedere avond worden de deelnemers feestelijk uitgezwaaid door de organisatie van het evenement, is er een avond met een meet & greet, en de laatste avond natuurlijk weer als vanouds een feestelijke ontvangst op het IJsbaanterrein aan de Lijsterweg. Ook kunnen kinderen dit jaar meedoen aan een leuke kleurplaatwedstrijd waarmee mooie prijzen te winnen zijn.
Blijf op de hoogte via www.avond4daagsesliedrecht.nl en via www.facebook.com/avondvierdaagsesliedrecht.

Peuter/kleuterdienst 

[SLIEDRECHT] Zondag 22 mei wordt er in de gereformeerde kerk (Middeldiepstraat/Oranjestraat) een op peuters en kleuters gerichte kerkdienst gehouden. Tijdens deze Minikerk van ongeveer een half uur, staan Jacob en Esau centraal. Zij zijn broers. Ze zijn zelfs een tweeling: ze zaten samen in de buik van hun moeder en zijn op de dezelfde dag geboren. Soms lijken tweelingen heel erg veel op elkaar, soms ook helemaal niet. Wie ziet de verschillen tussen Jacob en Esau?

De Minikerk is een speciale viering voor peuters en kleuters. Het Bijbelverhaal wordt niet alleen verteld, maar de kinderen gaan het ook actief mee beleven. Iedereen is welkom. De dienst begint om 15.30 uur in de gereformeerde kerk en wordt geleid door ds. Alexander Veerman met hulp van ds. Beer. De Minikerk is ook live te volgen via de website van de kerk: www.gksliedrecht.nl

advertentie