Frans Duijts
Frans Duijts Artist Bookings

Frans Duijts en Heeren van Aemstel op vrijdag Baggerfestival Sliedrecht

1 juni 2023 om 12:43 Activiteiten

SLIEDRECHT Nadat een paar weken geleden het zaterdagse muziek- en entertainment programma van het Baggerfestival bekend kon worden gemaakt, is nu ook het vrijdagavondprogramma rond. Om middernacht is het de beurt aan Frans Duijts. Daarvoor is het wisselend de beurt aan De Heeren van Aemstel Band en een keur aan artiesten. 

,,Vrijdag 23 juni beginnen we om 19:00 uur op het Langeveldplein”, licht Adrie Stuij, voorzitter van het Baggerfestival, toe. “Na vier jaar zijn we er als dorp echt wel weer eens aan toe. Daarom pakken we behoorlijk uit met de De Heeren van Aemstel Band, oftewel DHVAB. Dat wordt erg gezellig!” 

DHAVB begint om 20:00 uur en speelt drie sessies, verdeeld over de avond. Tussendoor komt eerst Peggy Mays, bekend van haar Helene Fischer-tribute en après ski-medley. In de tweede pauze van ‘Aemstel’ is het podium voor de Disco Diva’s. Zet jezelf schrap voor een dik half uur back to the seventies en onbeperkt meezingen. Na de laatste sessie van De Heeren van Aemstel Band gaat het dak er nóg een keertje af. Op zich is dat al bijzonder voor een openluchtfestival, maar nog bijzonderder is dat Frans Duijts een optreden zal verzorgen op het Baggerfestival. ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ en natuurlijk nog vele andere… 

Het Baggerfestival is een tweejaarlijks evenement in de bakermat van de baggerindustrie: Sliedrecht. De baggerij, waterbouw en andere maritieme sectoren nemen dan ook een centrale plek in. Vanzelfsprekend is iedereen welkom, maar is het in de eerste plaats een festival voor en door Sliedrechters, waar het Sliedrechtse bedrijfsleven, winkeliers, horeca, sportverenigingen, kerken, muzikanten, het Baggermuseum en de gemeente allemaal hun rol in spelen. Van 22 tot en met 25 juni vindt de veertiende editie van het Baggerfestival in Sliedrecht plaats: Baggerfestival.nl.

De Heeren van Aemstel Band
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie