Afbeelding
De Doetsekom

Doetsekom Feestavond in Giessenburg

6 juni 2023 om 07:36 Activiteiten

GIESSENBURG Vrijdag 16 juni van 17.00 – 22.00 uur houdt zwembad de Doetsekom in Giessenburg een feestavond. Jong & oud zijn van harte welkom. Abonnees hebben toegang met de abonnement pas, losse tickets zijn via de website verkrijgbaar.

Vanaf 17.30 uur starten ze met een afwisselend programma van sport-en-spelactiviteiten zoals flessenvoetbal, tafelen, beachvolleybal. Om 19.00 uur is het moment aangebroken om je mooiste bommetje vanaf de duikplank te maken tijdens de traditionele ‘Doetse Bom’ activiteit. Opgeven hiervoor kan tijdens de avond zelf, deelnemers worden ingedeeld en beoordeeld op leeftijdscategorie.

Uiteraard is het ook vanaf 17.00 uur tot 22.00 uur mogelijk om te zwemmen of met het gezin/ vrienden een potje jeu-de-boules, beachvolleybal of ‘Mens-erger je niet’ of ‘Twister’ te spelen. Daarnaast is het ook mogelijk de uitdaging aan te gaan op de hindernisbaan. Er wordt gezorgd voor diverse speelmaterialen in het water en in de avonduren heeft De Doetsekom nog een feestelijke ‘licht’-verrassing in petto. 

Na het succes tijdens de Doetse Winterweek eind vorig jaar, zal ook deze avond de coverband Pitch Rock covers met zes muzikanten de avond muzikaal opluisteren.

Info: Facebook of Insta: @dedoetsekom. Tickets via www.dedoetsekom.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie