Afbeelding
Wim Lanser

Open dag op Stoeterij Molenwaard

28 september 2023 om 14:04 Activiteiten

GROOT-AMMERS Stoeterij Molenwaard opent zaterdag 30 september en zaterdag 7 oktober in Ottoland haar deuren voor bezoekers. Stoeterij Molenwaard heeft prachtige paarden en deze hebben verschillende prijzen op hun naam staan. Tussen 11.00 en 14.30 uur nodigt Stoeterij Molenwaard jong en oud uit om te genieten van een dag vol activiteiten en demonstraties.

Tijdens de open dagen kunnen bezoekers genieten van diverse demonstraties van onder meer John Tijssen en de bekende influencer Jesse Drent, een ritje maken in de paardentram en een kijkje nemen in de stallen van de stoeterij. Voor de jongste bezoekers zijn er ook oudhollandse spelletjes, kan er ponygereden worden en kunnen zij meedoen aan een stokpaardenrace. Natuurlijk kunnen bezoekers ook op de foto tijdens de meet & greet van de populaire Stip de Pony of Jesse Drent.

Stoeterij Molenwaard is geopend in februari 2023. Het bedrijf is onderdeel van de Van Hoorne Groep en ligt direct naast Vakantiepark Molenwaard. Vanuit hier worden toeristische en recreatieve activiteiten in de Alblasserwaard gefaciliteerd en daarnaast ook Vlaamse en Friese paarden gefokt.

Om tijdens de open dagen een bezoek te brengen aan de stoeterij en mee te doen aan alle activiteiten is het nodig van tevoren een reservering te maken. Reserveren kan via www.vakantieparkmolenwaard.nl/reserveren-stoeterij.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie