Afbeelding
Sander van Snippenberg

Gewoon boeken afhalen tijdens lockdown bij Bibliotheek AanZet

31 januari 2021 om 16:11 Maatschappelijk

SLIEDRECHT Ondanks de lockdown draait de Bibliotheek AanZet op volle toeren. Ze willen er zo veel mogelijk zijn voor de inwoners uit de regio. Dus naast de online bibliotheek, die natuurlijk altijd en overal bereikbaar is, bieden ze mensen ook de gelegenheid om boeken af te halen. De medewerkers zorgen dat de reserveringen tijdens speciale openingstijden aan de deur af te halen zijn.

In de online catalogus op de website kunnen materialen worden gekozen en gereserveerd. Als de reservering klaarstaat wordt een mail gestuurd. Houd er rekening mee dat dit iets langer kan duren als de boeken uit een andere vestiging moeten komen. In de periode dat de bibliotheek gesloten is, worden er geen boetes in rekening gebracht. Voor het afhalen van reserveringen en het terugbrengen van boeken hanteren we speciale openingstijden. Info over de afhaalpunten en openingstijden: https://www.debibliotheekaanzet.nl/vestigingen.

Boeken reserveren kan via debibliotheekaanzet.nl. Wie graag hulp wil bij het maken van een reservering, kan telefonisch contact opnemen met de bibliotheek. Het nummer van de klantenservice is 078-6205500. Een reservering afhalen kan gedurende onze aangepaste openingstijden. Deze zijn terug te vinden op de website.

Een groot deel van het online aanbod is alleen beschikbaar voor leden. Inschrijven kan online via: https://www.debibliotheekaanzet.nl/lid-worden

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie