Opening Btje Extra
Opening Btje Extra Richard van Hoek

Nieuwe lunchroom B’tje Xtra geopend in Sliedrecht

Maatschappelijk

SLIEDRECHT ASVZ opende woensdag samen met Bij Boertie een nieuwe lunchroom in het centrum van Sliedrecht. Cliënten met passie voor horeca en food gaan hier aan de slag in de keuken en bediening en bieden winkelstraat De Kerkbuurt daarmee net dat ‘Beetje Extra’. De lunchroom is al enige tijd aan het proefdraaien, maar woensdag 6 april was de officiële feestelijke opening door Jaap de Gruijter, raad van bestuur ASVZ .

Lunchroom B’tje Extra is geopend van dinsdag tot en met vrijdag. Gasten kunnen genieten van een heerlijke vers gemaakte lunch of een kop koffie met gebak uit eigen bakkerij. De gasten worden HARTelijk ontvangen en kunnen genieten van pure kwaliteitsproducten voor een schappelijke prijs, in een gezellige en gemoedelijke sfeer met een beetje extra.In de lunchroom worden tevens mooie handgemaakte producten verkocht. Deze zijn gemaakt door cliënten op verschillende dagbesteding locaties van ASVZ.

Joke de Graaf, teamleider: ,,We vinden het belangrijk om mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid te bieden om ook hun talenten te ontwikkelen. Deze lunchroom biedt hiervoor de juiste mogelijkheden. Dus ik nodig iedereen uit om eens langs te komen en met eigen ogen te zien en vooral te proeven.”

Kijk voor actuele openingstijden op https://www.lunchroom-beetje-extra.nl.

advertentie