Een gedeelte van het team
Een gedeelte van het team J. De Graaf

Opening Lunchroom B’tje Extra

Zakelijk Deel je nieuws

Centrum Sliedrecht nieuwe lunchroom rijker: B’tje Extra

Op 6 april opent ASVZ samen met Bij Boertie een nieuwe lunchroom in het centrum van Sliedrecht. Cliënten met passie voor horeca en food gaan hier aan de slag in de keuken en bediening en bieden winkelstraat De Kerkbuurt daarmee net dat Beetje Extra.
Vanaf 15.00 uur is er voor belangstellende de mogelijkheid om eens een kijkje te nemen.

De lunchroom is al enige tijd aan het proefdraaien maar op 6 april is de officiële feestelijke opening door Jaap de Gruijter directeur ASVZ .
Lunchroom B’tje Extra is geopend van dinsdag tot en met vrijdag. Gasten kunnen genieten van een heerlijke vers gemaakte lunch of een kop koffie met gebak uit eigen bakkerij.

De gasten worden HARTelijk ontvangen en kunnen genieten van pure kwaliteitsproducten voor een schappelijke prijs in een gezellige en gemoedelijke sfeer met een Beetje Extra.

In de lunchroom worden tevens mooie handgemaakte producten verkocht. Deze zijn gemaakt door cliënten op verschillende dagbesteding locaties van ASVZ.

Joke de Graaf, teamleider: “We vinden het belangrijk om mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid te bieden om ook hun talenten te ontwikkelen. Deze lunchroom biedt hiervoor de juiste mogelijkheden. Dus ik nodig iedereen uit om eens langs te komen en met eigen ogen te zien en vooral te proeven.”

Natuurlijk is er ook een feestelijke aanbieding om de opening te vieren. In de week na de opening krijgen alle gasten gratis koffie/thee bij het huisgemaakte gebak en krijgt u bij elke lunch een gratis vers gemaakt soepje.

advertentie