Afbeelding
Special Olympics World Games

United by Music uit Sliedrecht gaat optreden bij Special Olympics in Berlijn

22 maart 2023 om 08:47 Maatschappelijk

SLIEDRECHT Niet alleen sporters met een beperking nemen deze zomer in Berlijn aan de Special Olympics deel. De muziekband United by Music gaat optreden bij het Special Olympics Festival. Het festival wordt gehouden bij de Neptunesfontein op de Alexanderplatz onder de bekende televisietoren. Donderdag 22 juni verrast United by Music Berlijn met al haar bezoekers op een spetterende show.

Samen met 2.500 coaches, 20.000 vrijwilligers en minstens 500.000 toeschouwers zijn de World Games ’s werelds grootste sportevenement in 2023. Deelname aan de World Games is voor de sporters de kans van hun leven en tegelijkertijd de moeilijkste competitie ooit. Door middel van de World Games kunnen de sporters hun talenten en vaardigheden op wereldniveau tonen en laten zien dat zij net zoveel respect en waardering verdienen als andere sporters op topniveau. Nederland neemt met Special Olympics Team NL deel met 60 sporters en zullen ook kunnen genieten van het muziekfestival.

United by Music timmert al jaren aan de weg en heeft inmiddels diverse landen bezocht zoals de Verenigde Staten van Amerika, Zuid Afrika, Zuid Korea, Ierland en Scandinavië maar een optreden bij de Olympische Spelen is toch wel heel bijzonder. Wat zullen de artiesten van United by Music trots zijn als ze op de Alexanderplatz hun kun muziek kunnen laten horen. Dat naast sport er ook plaats is voor muziek is een geweldig initiatief van het Berlijnse organisatiecomité.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie