Afbeelding

DJ droom komt uit voor Sliedrechtse Sebas

26 mei 2023 om 12:19 Maatschappelijk

SLIEDRECHT Het team van Dromen zonder beperking mocht donderdag 18 mei weer een prachtige droom vervullen. Dromer Sebas had laten weten heel graag een DJ te willen ontmoeten, vragen te kunnen stellen en heel misschien ook even mee op het podium te mogen en samen te kunnen draaien.

Na enige voorbereidingstijd kon het team donderdag met de toch wel wat gespannen dromer op pad. In eerste instantie naar Nijmegen, waar hij ontvangen werd door DJ Ephoric. Tijdens deze ruim 2 uur durende ontmoeting kon hij de vragen stellen, én samen met de jonge DJ werken aan 2 tracks.

Dit was uiteraard al bijzonder, maar na wat rusttijd werd de dromer vervolgens in de avond weer opgehaald door een dit keer iets groter team. Het tweede deel van deze bijzondere droomdag vond namelijk plaats in Shooters, middenin het bruisende uitgaanscentrum van Arnhem. Hier was Sebas speciale gast tijdens een hardstyle event, waar meerdere (ook internationale) DJ’s aanwezig waren. Als kers op de taart kwamen hier de 2 tracks waar eerder op de dag aan gewerkt was ook voorbij tijdens de 1 uur durende set van Ephoric en uiteraard mocht Sebas mee de DJ booth in

Voor deze grote hardstyle fan de dag van zijn leven, die mede door de warme medewerking van alle aanwezigen tijdens deze avond echt onvergetelijk werd.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie