Afbeelding
Rotary Alblasserwaard

Rotary Alblasserwaard houdt tweede ‘Alblasserwaardse Haring Paling Party’ voor goede doel

1 juni 2023 om 09:03 Maatschappelijk

BLESKENSGRAAF  Na het doorslaande succes van vorig jaar, organiseert Rotary Alblasserwaard wederom de Alblasserwaardse Haring Paling Party. Op 15 juni is Vakantiepark Molenwaard het sfeervolle decor voor de tweede editie, waarbij er tijdens de veiling niet alleen geboden kan worden op het eerste vaatje haring, maar ook op vele andere bijzondere veilingstukken. De gehele opbrengst van het evenement en de veiling komt ten goede aan de Cystic Fibrosis Stichting (taaislijmziekte) en de wensboom van Rotary Alblasserwaard voor lokale micro hulpverlening.

De Alblasserwaardse Haring Paling Party wordt dit jaar geopend door Theo Segers, burgemeester van Molenlanden. Daarna biedt dit gezellige event gelegenheid tot ontmoeting en verbinding onder het genot van een walking dinner met vis- en streekproducten én begeleid door live muziek.

De veiling biedt kans om een aantal zeer bijzondere ervaringen mee te maken. Wat te denken van een dagje meelopen met meesterchef René Tichelaar van sterrenrestaurant De Gieser Wildeman. Of een tour voor 40 personen langs de Feyenoord-hotspots in Rotterdam in dé spelersbus van de landskampioen. Daarnaast zijn er nog vele items variërend van een tocht per sloep over de Giessen tot diverse vakantiearrangementen en een tour achter de schermen door de haven van Moerdijk. De Tweede Alblasserwaardse Haring Paling Party vindt plaats op donderdag 15 juni vanaf 17.00 uur. Deelname kost, geheel verzorgd, 75 euro per persoon. Inschrijven kan via HaringPalingParty.nl.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie